Storm Dennis op komst

Na storm Ciara van afgelopen weekend, is nu storm Dennis in aantocht. Wat kunnen we verwachten?

Storm Dennis zal voornamelijk over Engeland gaan, maar ook wij kunnen de effecten ervan verwachten. Deze zullen minder heftig zijn dan afgelopen zondag, maar merken zullen we het wel. 

In Kaag en Braassem bracht storm Ciara op verschillende plekken schade aan. Vooral veel daken hadden het zwaar te verduren. 

Door heel Nederland bracht storm Ciara tot nu toe zo’n 150 miljoen euro schade aan. 


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.