Josh Walet

Stroomkabel geraakt tijdens werkzaamheden aan de Fenemalaan

Tijdens de werkzaamheden aan de Fenemalaan in Hoogmade is er op 16 september een stroomkabel geraakt. Hierdoor zit een deel van Hoogmade mogelijk zonder stroom.

Liander meldt dat ze hard aan het werk zijn om de stroomkabel te herstellen. Het repareren van de kabel zal ongeveer drie uur duren.

Eind augustus begonnen de werkzaamheden aan de van Fenemalaan. Het bestaande gemengde rioolstelsel wordt vervangen door een gescheiden rioolstelsel. Hierdoor werd de bestaande verharding verwijderd, om vervolgens de nieuwe riolering deels onder de saneringscondities te ontgraven. Als laatste wordt er een nieuwe verhardingsconstructie aangebracht.


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.