Dennis

Stroopwafelverkoop in volle gang

Evenals voorgaande jaren houdt TTV Play Fair ook dit jaar de stroopwafelverkoop. Net als vorig jaar niet langs de deuren, maar aan de Dennenlaan 62. Daar kan je ook terecht om je kluisfolder te laten checken en lootjes te kopen. 

Ondanks het regenachtige weer is het de hele woensdagavond een komen en gaan van mensen. De uitgestalde stroopwafels gaan grif van de hand en ook de lootjes worden lekker verkocht. Arie zit geduldig achter de kluis te wachten op de kluisfolders. 2x is het deze week al goed gegaan. De juiste combinatie werd gedraaid en de kluis ging open. Gelukkig liggen er nog 18 enveloppen met € 50 te wachten, dus een wandelingetje richting de Dennenlaan kan geen kwaad.  

Iedere avond staan de vrijwilligers van TTV Play Fair deze week onder de carpoort van Laura. “Vrijdag en zaterdag mogen we ook nog in de MCD staan. Ik hoop dat heel veel mensen onze vereniging willen steunen en een paar pakken stroopwafels willen kopen”, aldus Laura. “En online is er nog de veiling met hele leuke kavels. Iedereen kan dus bieden." Zaterdag vanaf 15:30 uur is de Fair Finale. Via de Facebookpagina van TTV Play Fair kan je live de trekking van de loterij volgen en zien of de kavels waar je op geboden hebt daadwerkelijk voor jou zijn. Tot die tijd is het dus nog even bieden, inzetten en kopen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de tafeltennisvereniging. 

ttv play fair stroopwafels.jpeg


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...