Behind The Still Photography
Advertorial theater

Superjuffie vliegt naar Theater Castellum

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Castellum heeft een wel heel bijzondere juf die naar het theater komt vliegen, namelijk Superjuffie.

Kom op zondag 23 oktober naar Theater Castellum en beleef samen met familie, vrienden of misschien wel jouw eigen ‘superjuf’ de interactieve muziektheatervoorstelling (5+). 

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd. En dat komt goed uit, want er gebeuren vreemde dingen in de stadsdierentuin. Maar wat als de strenge directeur achter haar speciale gave komt? 

Groot succes

De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en met vele prijzen bekroond, waaronder de Pluim van de Kinderjury. Er zijn inmiddels negen delen verschenen. In de fantasierijke verhalen zitten mooie boodschappen verborgen. De thema’s zijn actueel en sterk levend onder de kinderen van nu. Ook volgde in 2018 een bioscoopfilm die nu te zien is op Netflix. 

De Toren van Geluid

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor peuters, kleuters en ouder(s). Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakte het gezelschap o.a. voorstellingen rondom de bekende katten van Fiep Westendorp: Pim & Pom. 

Kaarten

De voorstelling is op 23 oktober (aanvang 14:00 uur) te zien in Theater Castellum. Na afloop vindt er een meet & greet met de personages plaats in de foyer.

Tickets zijn via hier te koop. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.