Tafeltje Dek Je blijft warme maaltijden brengen

Ook in deze tijden van de coronacrisis blijven vrijwilligers van Tafeltje Dek Je de ouderen voorzien van hun warme maaltijden.

Dat gaat wel iets anders dan gewoonlijk. De ouderen zorgen ervoor dat er een krukje buiten staat, waar de maaltijden op kunnen worden gezet. Op deze manier blijft fysiek contact zo veel mogelijk beperkt.

Vanuit Woudsoord in Woubrugge worden de warme maaltijden geleverd. Echter zal dat snel veranderen. Begin mei zal een ander bedrijf, genaamd Apetito, het op zich nemen. Zo kunnen de ouderen van hun warme maaltijden blijven genieten.

Wel worden de maaltijden duurder, namelijk € 0,12. Verder verandert er niets. De ouderen kunnen uit de driegangenmenu’s blijven kiezen.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.