Uit archief 2020 | Dennis

Talpa vraagt organisatie NK legpuzzelen om mee te denken over nieuwe legpuzzelwedstrijd op televisie

Een leuke nieuwe ontwikkeling voor het NK legpuzzelen. Zij zijn door Talpa gevraagd om mee te denken over een legpuzzelwedstrijd op televisie. En het gaat door!

Het enige wat nu nog nodig is zijn enthousiaste puzzelteams van vier personen. De opnames van dit programma zullen plaatsvinden op zaterdag 5 of zondag 6 maart 2022 en nemen één dag in beslag.

Aanmelden

Heb jij engelengeduld, zie jij altijd het grote verband of ben jij juist degene die altijd het ontbrekende stukje vindt? Kortom, ben jij een verwoed puzzelaar en doe je dit geregeld met je vrienden? Geef je dan nu op voor een gloednieuwe legpuzzelwedstrijd op televisie, waarin teams het tegen elkaar op zullen nemen. De winnaars gaan naar huis met een geldprijs.

Geïnteresseerd? Meld je aan via dit aanmeldformulier. De inschrijfperiode sluit op vrijdag 28 januari 2022. Wie weet doet jouw team binnenkort een gooi naar de hoofdprijs!


Meer nieuws

Evenementen gisteren 15:58

Molendag 2022: informatief en gezellig druk

Prachtig mooi weer, vrolijke mensen en draaiende molens. In het kort gezegd was Nationale Molendag Kaag en Braassem 2022 op zaterdag 14 mei een groot succes. 

Sport gisteren 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Advertorial Cultuur gisteren 14:11

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Overige 15 mei 2022 09:33

Auto te water langs A4 bij Roelofarendsveen

Zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water langs de A4 bij Roelofarendsveen. Het bleek te gaan om een auto die met hoge snelheid het water in gereden was.