Dennis

Taptoe met verrassingsact

Geen drie, maar vier optredens dit jaar bij de taptoe op het kunstgras van EMM. Blaaskapel Ladder(s)zat trapte de taptoe af met hun kermisknaller Kermis-virus. 

Iets eerder dan normaal betrad spreekstalmeester Jan van der Meer(van Zaadje) het veld om de blaaskapel aan te kondigen. Nadat de mannen met een gezellige medley het veld betreden hadden, speelde zij vol vuur hun kermishit. Het publiek klapte en zong gezellig mee.  

Hierna was het tijd voor waar het publiek dan echt voor gekomen was. De taptoe. Als eerste nam Liefde voor Harmonie bezit van het veld. Nadat de generale repetitie maandag nog in het water was gevallen, zette zij dinsdagavond een nette show neer. Zo zie je maar weer dat een slechte generale geen voorbode voor een slechte show hoeft te zijn.  

Hierna was het de beurt aan Forum Harandi uit Voorburg. Zij speelden de show “Partners in Crime”, een verhaal over misdaad. Het publiek kreeg de introductie van de crimineel, zijn misdrijf, vlucht en uiteindelijk zijn gevangenschap. Onder andere Smooth Criminal van Michael Jackson werd gespeeld.  

Als laatste was het de beurt aan Show & Marchingband Euroband uit Rotterdam. Hun show “Sound of Silence” kon het publiek zeer bekoren. Nummers als Listen tot eh Music, Let’s get loud en For your eyes only passeerde de revue.  

Het slotaccoord was weer voor de drie korpsen samen. Gezamenlijk spelden zij het Wilhelmus, waarna iedereen zijns weegs ging na een mooie, gezellige en toch ook verrassende taptoe. 

 

Voor meer foto's, klik hier.

Ladder(s)zat bij de taptoe 22Taptoe 22 van bovenEuroband Taptoe 22


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.