ingezonden

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

De eerste echte goede kans van de wedstrijd was echter wel voor ons; Anna werd diep gestuurd en legde de bal panklaar voor Mariska maar haar inzet ging recht op de keeper. WSV bleef de betere ploeg en kwam met een frommel doelpunt op voorsprong. Na dit doelpunt kwamen we iets beter in ons spel en kregen we ook grote mogelijkheden. Esmee haar volley kon maar net door de keepster van WSV tegengehouden worden en Isabel kwam een teenlengte tekort om een voorzet van Fien binnen te schieten. Net voor rust kregen we een corner en die werd keurig ingekopt door Dian maar de scheidrechter floot om onduidelijke redenen en liet de corner overnemen. Onbegrijpelijk en was ook een belangrijk moment want een minuut later scoorde WSV de 2-0 door vanaf afstand de bal over Sebas te schieten. 2-0 met de rust in of 1-1, is toch een groot verschil.

Na rust wel hetzelfde spelbeeld, WSV feller en gevaarlijker en de 3-0 werd als snel gemaakt. Slecht wegwerken betekende een vrije doortocht naar ons doel, 3-0 wedstrijd gespeeld. De scheidrechter maakte zich nog meer belachelijker door een penalty aan WSV te geven waar niet zo veel aan de hand was en bij een situatie in het 16m gebied van WSV waar Mirjam ondersteboven werd gelopen liet hij doorspelen. Na de 4-0 uit de penalty maakte Nina nog de 4-1 maar dat maakte de teleurstelling er niet minder om. 

Zo blijft het spannend in de onderste regionen. Wij hebben 11 punten, WSV 10 en Limmen 8. Volgende week moeten we uit een ander vaatje tappen als nr. 3 Always Forward uit Hoorn op bezoek komt. 

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Mirjam Schats, Dian Huigsloot, Joyce Huigsloot, Marinka van Scheppingen, Fien van der Meer, Nina Hoogenboom, Esmee Schrama (Shanna Huigsloot), Anna Spruit, Mariska van Berkel en Isabelle van Hofwegen (Syl Huigsloot).


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.