Tennisvereniging Leimuiden haalt nieuwe sponsors aan boord

Tennisvereniging Leimuiden heeft een aantal nieuwe sponsors binnen gehaald, waar ze erg trots op zijn. We zetten ze op een rijtje voor u.

Als 1e een nieuwe hoofdsponsor voor het Open Toernooi, Bob on Board. Naar Bob on Board wordt het Open Toernooi vernoemd, dat altijd in augustus wordt verspeeld.  Met gemiddeld altijd zo’n 600 deelnemers een zeer succesvol toernooi voor de 25+ en 50+. Dit jaar wordt het toernooi gehouden van 21 tot en met 29 augustus. Bob on Board is een bootverhuurbedrijf in Roelofarendsveen, verhuurt fluisterboten voor op de Braassem en bijv. de Tulpen route, maar ook boten voor groepen, waarbij alle soorten routes en caterings ed. mogelijk zijn, zowel privé als zakelijk. Alle soorten en maten van boten zijn hierin mogelijk, eigenaar Bob Hoogenboom vertelt u graag alle mogelijkheden, check www.bobonboard.nl. Maar dat is nog niet alles, ook zal de naam van BOB gaan prijken op de nieuwe digitale klok, die op het complex aangebracht gaat worden. Op je telefoon of horloge kijken hoe laat het is, is er straks niet meer bij TV Leimuiden, want de klok wordt vanaf alle banen zichtbaar.

Met de uitbreiding van het tenniscomplex in 2020 met een 6e baan, was er bij het Open Toernooi nog ruimte voor een nieuwe baansponsor, met De Rijk BV, Bloksma Keukens, Van Berkel Aannemers, Poel Vers en Visualles zijn de 5 bestaande banen gevuld. Wederom met trots kunnen wij melden dat er een nieuwe baansponsor bij is, Pelletkachel Partners Perry Borst uit Rijpwetering is de 6e baansponsor. Bij Pelletkachel Partners kunt u terecht voor pelletkachels (met of zonder cv-aansluiting), pelletcookers, boilers en buffers en zelfs een terrasverwarmer op pellets. Kom langs in de showroom in Rijpwetering om een gezellige pelletkachel te kopen of maak gebruik van de handige pelletkachelconfigurator op www.pelletkachelpartner.nl, Perry Borst staat u graag te woord. Maar ook de naam van Palletkachel Partners komt op de grote klok te staan, dus dubbel plezier, zowel op de baan als op het complex dat warme gevoel.

Naast dit alles is er ook een nieuwe bordsponsor langs de velden gevonden, Rijkelijkhuizen Schildervakwerken, met Jeroen Rijkelijkhuizen aan de kwast een echt Leimuidens bedrijf. Ook hier is TV Leimuiden trots op, voor vele jaren Jeroen, Ellen & compagnons langs de lijn.

TV Leimuiden is opgericht in 1975 en sinds die tijd gevestigd aan de Beukenlaan in Leimuiden, heeft 6 verlichte en goed onderhouden Gravel Plus Premium banen en een minibaan (met name jeugd). Met bijna 400 leden is er sprake van een hechte en gezellige club met competitieve en recreatieve tennissers. Doordeweeks wordt er door een professionele tennisschool, www.dezaansetennisschool.nl les gegeven, op www.tvleimuiden.nl staat alle informatie over de club.

Knipsel.PNG


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.