TV Leimuiden

Tennisvereniging Leimuiden opent toekomstbestendig tennispark

TV Leimuiden opent op zondag 29 maart haar nieuwe toekomstbestendige tennispark aan de Beukenlaan in Leimuiden. Wethouder Yvonne Peters van de Gemeente Kaag en Braassem en de directie van MarlinTrans International Forwarding zal het geheel vernieuwde tennispark officieel in gebruik stellen.

De langverwachte uitbreiding met nieuwe tennisbanen, kleedkamers en opslagruimte is een feit. Na een lang voortraject van bijna zes jaar in uitstekende samenwerking met de Projectgroep Leimuiden West gaat TV Leimuiden haar vernieuwde park officieel in gebruik nemen op 29 maart 2020.

Uitbreiding

In samenwerking met Vibu Projectontwikkeling, Gemeente Kaag en Braassem, TV Leimuiden en SV Kickers hebben we een gezamenlijk plan ten uitvoer gebracht om het sportpark aan de Beukenlaan toekomst bestendig te maken. Door de herverdeling van grond voor woningbouw (Leimuiden West project) kon TV Leimuiden extra ruimte krijgen voor uitbreiding. In Fase 1 heeft TV Leimuiden begin 2019 haar clubhuis uitgebreid met een nieuwe opslagruimte en nieuwe kleedkamers. In Fase 2 is de afgelopen maanden de tenniscapaciteit uitgebreid met een nieuwe gravel premium plus tennisbaan en een nieuwe minibaan voor de jeugd.

"Deze capaciteit gaat TV Leimuiden zeker nodig hebben om het groeiende aantal inwoners door de geplande bouwprojecten Leimuiden West en het nieuwe Dorpshart in de komende jaren te kunnen voorzien van een gezellige tennisvereniging en voldoende uitstekende tennisfaciliteiten. Door lid te worden van TV Leimuiden zullen nieuwe inwoners zich sneller thuis voelen in ons mooie en gezellige dorp", laat Marcel van Bruggen weten.

Opening tennisseizoen

Op 29 maart gaat TV Leimuiden ook officieel het nieuwe tennisseizoen 2020 openen met het openingstoernooi voor de jeugd en de senioren. Om 15:30 uur start de formele opening door wethouder Yvonne Peters van de Gemeente Kaag en Braassem, belangrijke partner in het Leimuiden West project groep en de directie van MarlinTrans International Forwarding, die al bijna 30 jaar de jeugd van TV Leimuiden sponsort.

Het toekomstbestendige tennispark is tot stand gekomen door de tomeloze inzet van TV Leimuiden vrijwilligers. "Zonder vrijwilligers; géén vereniging. Daarnaast zijn we onze leden, vaste sponsoren en project donateurs Fonds Alphen, Stichting Leefomgeving Schiphol en het Rabobank Coöperatiefonds dankbaar voor hun bijdragen voor de realisatie van ons prachtige vernieuwde tennispark."


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.