Dennis

Tentoonstelling Made 2019 geopend

Vrijdagavond 27 december werd de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made officieel geopend. Na 4 jaar in de Kaskade is de tentoonstelling weer teruggekeerd in De Sprengkerk in Oude Wetering.

Met een speech van Revlie Schuit, één van de deelnemende kunstenaars, een mooi woordje van Alice Bakker van Wij Presenteert en Mariska van Leeuwen die haar prachtige lied over de kerk in Hoogmade ten gehore bracht, is de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made geopend. Thema dit jaar is "Gekleurd". Een keur van lokale kunstenaars heeft daar op zijn of haar eigen manier invulling aan gegeven. En dus hangt De Sprengkerk in Oude Wetering dit weekeind vol met kleurrijke schilderijen, foto's, maar ook prachtige kunstwerken staan door de hele kerk opgesteld. Vrijdagavond konden de deelnemende kunstenaars hun eigen en elkaars werk bewonderen. Tevens werd het thema voor volgend jaar bekend gemaakt: Pittig! 

De tentoonstelling Made is dit jaar weer terug in De Spreng aan de Kerkstraat 50 in Oude Wetering en is morgen en zondag open van 11.00-17.00u. U bent van harte welkom. De entree is gratis, maar bij de uitgang staat een kleurrijke fooienpot.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.