Dennis

Tentoonstelling Made 2019 geopend

Vrijdagavond 27 december werd de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made officieel geopend. Na 4 jaar in de Kaskade is de tentoonstelling weer teruggekeerd in De Sprengkerk in Oude Wetering.

Met een speech van Revlie Schuit, één van de deelnemende kunstenaars, een mooi woordje van Alice Bakker van Wij Presenteert en Mariska van Leeuwen die haar prachtige lied over de kerk in Hoogmade ten gehore bracht, is de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made geopend. Thema dit jaar is "Gekleurd". Een keur van lokale kunstenaars heeft daar op zijn of haar eigen manier invulling aan gegeven. En dus hangt De Sprengkerk in Oude Wetering dit weekeind vol met kleurrijke schilderijen, foto's, maar ook prachtige kunstwerken staan door de hele kerk opgesteld. Vrijdagavond konden de deelnemende kunstenaars hun eigen en elkaars werk bewonderen. Tevens werd het thema voor volgend jaar bekend gemaakt: Pittig! 

De tentoonstelling Made is dit jaar weer terug in De Spreng aan de Kerkstraat 50 in Oude Wetering en is morgen en zondag open van 11.00-17.00u. U bent van harte welkom. De entree is gratis, maar bij de uitgang staat een kleurrijke fooienpot.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.