Dennis

Tentoonstelling Made 2019 geopend

Vrijdagavond 27 december werd de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made officieel geopend. Na 4 jaar in de Kaskade is de tentoonstelling weer teruggekeerd in De Sprengkerk in Oude Wetering.

Met een speech van Revlie Schuit, één van de deelnemende kunstenaars, een mooi woordje van Alice Bakker van Wij Presenteert en Mariska van Leeuwen die haar prachtige lied over de kerk in Hoogmade ten gehore bracht, is de jaarlijkse kunsttentoonstelling Made geopend. Thema dit jaar is "Gekleurd". Een keur van lokale kunstenaars heeft daar op zijn of haar eigen manier invulling aan gegeven. En dus hangt De Sprengkerk in Oude Wetering dit weekeind vol met kleurrijke schilderijen, foto's, maar ook prachtige kunstwerken staan door de hele kerk opgesteld. Vrijdagavond konden de deelnemende kunstenaars hun eigen en elkaars werk bewonderen. Tevens werd het thema voor volgend jaar bekend gemaakt: Pittig! 

De tentoonstelling Made is dit jaar weer terug in De Spreng aan de Kerkstraat 50 in Oude Wetering en is morgen en zondag open van 11.00-17.00u. U bent van harte welkom. De entree is gratis, maar bij de uitgang staat een kleurrijke fooienpot.


Meer nieuws

Politie vandaag 15:12

23-jarige automobilist aangehouden vanwege pepperspraybusje

Zaterdagochtend zagen agenten op de Veenderdijk in Rijpwetering een auto al slingerend over de weg rijden. Toen zij de bestuurder hierop aanspraken, bleek hij een busje pepperspray binnen handbereik te hebben liggen.

Politie gisteren 09:48

iPads gevonden in Roelofarendsveen

Afgelopen vrijdag, 21 januari heeft een oplettende getuige een vijf iPads gevonden in een blikvanger aan de Breitnerlaan in Roelofarendsveen.

Overige 22 jan. 2022 10:54

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jan. 2022 11:01

Tips om de winterdip te verslaan!

Misschien herken je het wel: je hebt veel moeite om 's ochtends uit bed te komen, je voelt je iets minder energiek dan in de zomer en je kunt je maar moeilijk concentreren... Grote kans dat je een winterdip te pakken hebt! Plutosport geeft je dé tips om snel weer wat beter in je vel te zitten.