Terugroepactie verse rookworst fijn van Coop

Coop Supermarkten haalt de eigenmerk verse rookworst fijn van 280 gram terug uit de schappen. Een aantal verpakkingen bevatten namelijk ingrediënten die in de grove rookworst horen.  De rookworst bevat allergenen zoals: melk, selderij en mosterd. Heb je de COOP verse rookworst fijn gekocht en heb je een melk-, selderij- of mosterdallergie? Dan word je dringend verzocht om de rookworst niet te eten. 

Breng de rookworst terug naar de winkel, en je krijgt het aankoopbedrag terug. Heb je de ossenworst al gegeten en heb je gezondheidsklachten gekregen? Neem dan direct contact op met je huisarts.

Het betreft de Coop verse rookworst fijn met EAN-nummer 8710725040299 en houdbaarheidsdatum 07-10-2020 en 08-10-2020.

 


Meer nieuws

Politie vandaag 16:40

Uit de hand gelopen ruzie mondt uit in mishandeling op Kaag

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni heeft er een incident plaatsgevonden op Kaag. Het politieteam van Kaag en Braassem kwam af op een uit de hand gelopen ruzie. Het bleek om een flinke mishandeling te gaan. 

Maatschappij gisteren 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Politie 12 jun. 2021 17:04

Grote verkeerscontrole in Roelofarendsveen

Vrijdag 11 juni hield de politie, samen met de Douane, Dienst Infra, Landelijke Eenheid, Team Real Time Intelligence Center (RTIC) en team Coördinatie en Executie Taken een grote controle op het parkeerterrein van DOSR in Roelofarendsveen. 

Advertorial Overige 11 jun. 2021 16:41

Volg @plutosport.nl en maak kans op leuke EK-prijzen!

Yes! Vandaag begint het EK voetbal en dat betekent iedere dag genieten van de beste wedstrijden, versierde straten, oranjebitter, oranjevla, oranjekoeken en natuurlijk leuke winacties. Bij Plutosport maak je kans op een Plutosport juichshirt!