Terugroepactie verse rookworst fijn van Coop

Coop Supermarkten haalt de eigenmerk verse rookworst fijn van 280 gram terug uit de schappen. Een aantal verpakkingen bevatten namelijk ingrediënten die in de grove rookworst horen.  De rookworst bevat allergenen zoals: melk, selderij en mosterd. Heb je de COOP verse rookworst fijn gekocht en heb je een melk-, selderij- of mosterdallergie? Dan word je dringend verzocht om de rookworst niet te eten. 

Breng de rookworst terug naar de winkel, en je krijgt het aankoopbedrag terug. Heb je de ossenworst al gegeten en heb je gezondheidsklachten gekregen? Neem dan direct contact op met je huisarts.

Het betreft de Coop verse rookworst fijn met EAN-nummer 8710725040299 en houdbaarheidsdatum 07-10-2020 en 08-10-2020.

 


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.