The New London Chorale
Advertorial Muziek

The New London Chorale (by Tom Parker) viert 40-jarig jubileum in Theater Castellum

Goed nieuws voor de fans van Tom Parkers The New London Chorale: het populaire gezelschap is op 22 november te zien in Theater Castellum om hun 40-jarig jubileum te vieren. Gepopulariseerde versies van bekende klassieke werken als The Young Messiah en The Young Wolfgang Amadeus Mozart worden gezongen door verschillende solisten, zoals Madeline Bell.

Sinds 1979 heeft de formatie The New London Chorale onder leiding van de inmiddels overleden producer en arrangeur Tom Parker grote successen gekend in binnen - en buitenland. Verschillende albums, zoals Christmas en Pirouette – door fluitiste Berdien Stenberg – werden bestsellers en ook de daaropvolgende concerten van de groep werden druk bezocht. Ook na het overlijden van producer- en arrangeur Tom Parker in 2013 bleef de groep onverminderd actief en traden ze onder andere op als hoofdact tijdens de drukbezochte Max Proms in Utrecht.

Optredens door onder andere madeline Bell

De groep heeft in hun 40-jarig bestaan diverse samenstellingen gekend. Bekende zangers en zangeressen als Vicky Brown, Madeline Bell en Katie Kissoon begonnen na het succes van The New London Chorale zelfs een succesvolle solocarrière. Tijdens deze serie jubileumconcerten kunnen de bezoekers optredens verwachten van de inmiddels 80-jarige zangeres Madeline Bell, nog altijd actief als soliste bij het Amsterdam Concertgebouw Jazzorkest. Zij maakt voor het eerst sinds de jaren 90 weer deel uit van de groep in verband met het 40-jarig jubileum.

Naast Bell sluiten ook Gordon Neville, Lance Ellington en Marilyn Rae David aan bij het gezelschap. Zij worden tijdens het ten gehore brengen van successen als Unto us a child is born, Auld Lang Syne, Standing By en Stay with me till the morning begeleid door een 11-koppige band. Kortom: het wordt een avond vol muzikale- en vocale hoogtepunten.

De jubileumvoorstelling van The New London Chorale (by Tom Parker) is op 22 november te zien in Theater Castellum in Alphen aan Den Rijn. Koop kaarten. 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.