Thijmen Goppel schiet Roda JC naar halve finale play-offs

Met 2 doelpunten was Oude Weteringer Thijmen Goppel de grote man gisteravond in de play-off wedstrijd tegen De Graafschap. Zijn club won met 2-3 in Doetinchem.

Het was al een redelijke rampweek voor de superboeren uit de achterhoek. Afgelopen week liepen zij directe promotie naar de eredivisie mis. De play-offs waren de laatste strohalm voor de superboeren.

Met de rust stond De Graafschap nog met 2-1 voor, nadat zij eerst nog achter gestaan hadden. In de 72ste en 75ste minuut draaide Roda JC, met Goppel in de hoofdrol de rollen echter helemaal om. Met een prachtig wippertje maakte Goppel(“Hij was bewust, maar achteraf dacht ik hoe deed ik dat?”) de 2-2, om 3 minuten later, uit de kluts, keihard de winnende binnen te schieten.

Door deze overwinning plaatste de ploeg van Goppel zich voor de halve finale. Die zal donderdag in Kerkrade gespeeld worden tegen N.E.C.