Thijmen Goppel schiet Roda JC naar halve finale play-offs

Met 2 doelpunten was Oude Weteringer Thijmen Goppel de grote man gisteravond in de play-off wedstrijd tegen De Graafschap. Zijn club won met 2-3 in Doetinchem.

Het was al een redelijke rampweek voor de superboeren uit de achterhoek. Afgelopen week liepen zij directe promotie naar de eredivisie mis. De play-offs waren de laatste strohalm voor de superboeren.

Met de rust stond De Graafschap nog met 2-1 voor, nadat zij eerst nog achter gestaan hadden. In de 72ste en 75ste minuut draaide Roda JC, met Goppel in de hoofdrol de rollen echter helemaal om. Met een prachtig wippertje maakte Goppel(“Hij was bewust, maar achteraf dacht ik hoe deed ik dat?”) de 2-2, om 3 minuten later, uit de kluts, keihard de winnende binnen te schieten.

Door deze overwinning plaatste de ploeg van Goppel zich voor de halve finale. Die zal donderdag in Kerkrade gespeeld worden tegen N.E.C.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.