Thuis uit eten? Dat kan!

In deze tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om even lekker buiten de deur te eten. Wel komen er steeds meer initiatieven om eten te laten bezorgen. Deze twee ondernemers uit Woubrugge leveren nu aan huis.

’t Oude Raadhuys

Nog maar enkele maanden geleden werd Disgenoten overgenomen door twee enthousiaste eigenaren. Toen de horeca moest sluiten zijn zij direct begonnen met hun lekkernijen aan huis te leveren in Woubrugge en Hoogmade. De lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes tot aan je deur geleverd.

Aspergehof Noordam

Wil je zelf een lekkere maaltijd met asperges maken? Alle bouwstenen hiervoor worden aan je deur geleverd in Woubrugge en Hoogmade. Verser dan vers en nog enkele dagen te bewaren. Aspergehof Noordam levert enkele malen per week. Ook is het mogelijk om de asperges af te halen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je doet online een bestelling en het door jouw gekozen restaurant neemt contact met jou op om een afspraak voor levering te maken. Je plant de bezorging dus samen met het restaurant. Hiermee steun je de ondernemer en zelf kan je genieten van een heerlijke maaltijd. Heb je vragen over de levering? Neem dan eerst even contact op voordat je bestelt.

Voor bestellen klik je hier.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.