Thuis uit eten? Dat kan!

In deze tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om even lekker buiten de deur te eten. Wel komen er steeds meer initiatieven om eten te laten bezorgen. Deze twee ondernemers uit Woubrugge leveren nu aan huis.

’t Oude Raadhuys

Nog maar enkele maanden geleden werd Disgenoten overgenomen door twee enthousiaste eigenaren. Toen de horeca moest sluiten zijn zij direct begonnen met hun lekkernijen aan huis te leveren in Woubrugge en Hoogmade. De lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes tot aan je deur geleverd.

Aspergehof Noordam

Wil je zelf een lekkere maaltijd met asperges maken? Alle bouwstenen hiervoor worden aan je deur geleverd in Woubrugge en Hoogmade. Verser dan vers en nog enkele dagen te bewaren. Aspergehof Noordam levert enkele malen per week. Ook is het mogelijk om de asperges af te halen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je doet online een bestelling en het door jouw gekozen restaurant neemt contact met jou op om een afspraak voor levering te maken. Je plant de bezorging dus samen met het restaurant. Hiermee steun je de ondernemer en zelf kan je genieten van een heerlijke maaltijd. Heb je vragen over de levering? Neem dan eerst even contact op voordat je bestelt.

Voor bestellen klik je hier.


Meer nieuws

Horeca gisteren 15:55

Alphens Restaurantweek: laat je verrassen bij De Dyck

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Dyck!

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 13:08

Foutieve coronadashboards in omloop

Er zijn steeds meer dashboards te vinden die cijfers en clusters van het coronavirus bijhouden. GGD Hollands Midden heeft moeten concluderen dat deze dashboards vaak foutieve informatie bevatten. En dat zorgt voor onrust in gemeenten. 

Advertorial Sport gisteren 10:23

Anouk Ram geeft dansworkshops bij ROAC

4, 11 en 18 september kun je onder leiding van Anouk Ram bij ROAC een gratis dansworkshop volgen. Deze drie weken wordt de Hertogshal in Rijpwetering omgetoverd tot danszaal. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 13 aug. 2020 16:57

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.