Thuis uit eten? Dat kan!

In deze tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om even lekker buiten de deur te eten. Wel komen er steeds meer initiatieven om eten te laten bezorgen. Deze twee ondernemers uit Woubrugge leveren nu aan huis.

’t Oude Raadhuys

Nog maar enkele maanden geleden werd Disgenoten overgenomen door twee enthousiaste eigenaren. Toen de horeca moest sluiten zijn zij direct begonnen met hun lekkernijen aan huis te leveren in Woubrugge en Hoogmade. De lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes tot aan je deur geleverd.

Aspergehof Noordam

Wil je zelf een lekkere maaltijd met asperges maken? Alle bouwstenen hiervoor worden aan je deur geleverd in Woubrugge en Hoogmade. Verser dan vers en nog enkele dagen te bewaren. Aspergehof Noordam levert enkele malen per week. Ook is het mogelijk om de asperges af te halen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je doet online een bestelling en het door jouw gekozen restaurant neemt contact met jou op om een afspraak voor levering te maken. Je plant de bezorging dus samen met het restaurant. Hiermee steun je de ondernemer en zelf kan je genieten van een heerlijke maaltijd. Heb je vragen over de levering? Neem dan eerst even contact op voordat je bestelt.

Voor bestellen klik je hier.


Meer nieuws

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 14:39

Aantal coronapatiƫnten gestegen naar 8

Het aantal coronapatiënten in Kaag en Braassem is opnieuw gestegen. Het RIVM meldt dat er momenteel acht bevestigde patiënten zijn in de gemeente.

Overige vandaag 14:29

Eerste stap kerk Hoogmade gezet

De Hoogmadese pastorie van de Onze Lieve Vrouw-Geboorte kerk die in november afbrandde, mag deze week eindelijk weer betreden worden. 

Algemeen vandaag 13:01

Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Algemeen vandaag 11:39

Fraudeurs actief op WhatsApp

Er zijn fraudeurs actief op WhatsApp. Door zich voor te doen als een familielid in financiële nood proberen ze iemand geld af te troggelen. De politie waarschuwt voor deze oplichters.

Advertorial Blog Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 11:03

''Ik beloof dat ik nooit meer ga klagen dat ik het druk heb''

Yoney Verschuur van Verschuur Watersport schreef een blog over de coronacrisis. ''Wat juist dé start van ons seizoen had moeten worden, is door de coronacrisis vrijwel stopgezet.''

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 09:11

Tuinieren in de coronacrisis

We krijgen het advies om onze mentale gezondheid op peil te houden door te sporten en te bewegen. Maar hoe? Volkstuinders geven je de tip: ga de tuin in!