Google Street View

Tijdelijke bouwweg in Hoogmade blijft langer

Bouwverkeer zal nog langer gebruik moeten maken van de tijdelijke bouwweg in Hoogmade. De gemeente geeft namelijk geen toestemming aan de aannemer om met het zware bouwverkeer over de Graaf Willem II laan te rijden.

In het weiland bij de Graaf Willem II laan en de Theo Bosmanlaan komen 40 woningen en 12 sociale koopwoningen. Vanwege het zware bouwverkeer dat nodig is om de woningen te realiseren, is er eind juni een tijdelijke bouwweg aangelegd door het weiland achter de Graf Willem II laan.

In een overleg met de gemeente heeft de Dorpsraad van Hoogmade aangekaart dat ze zich zorgen maken over de Graaf Willem II laan als daar zwaar bouwverkeer over zou gaan rijden. “De veiligheid, mogelijke beschadigingen aan het wegdek en/of aangrenzende bebouwing hebben we daarbij als mogelijke gevolgen benoemd”, zo meldt de Dorpsraad van Hoogmade.

Tot genoegen van de Dorpsraad van Hoogmade heeft de gemeente laten weten dat de Graaf Willem II laan niet door zwaar bouwverkeer gebruikt mag worden. De aannemer zal dus gebruik moeten blijven maken van de tijdelijke bouwweg.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.