Dennis

Toch een Klein beetje corso gevoel!

Hoewel er ook dit jaar geen corso was, weet je eigenlijk wel dat er toch "iets" gaat gebeuren. Zo kwam het dat er in veel tuinen alweer vroeg mensen zaten te wachten op wat misschien komen zou. Ze werden op hun wenken bediend.

De dames die vorig jaar die prachtige mozaïeken gemaakt hadden, hadden ook dit jaat niet stil gezeten. 23 fietsen hebben zij versiert en op het Noordeinde geplaatst. Het zag er fleurig uit. Ook LvH en DGV lieten van zich horen. LVH liep rond aan de zuidkant van de Alkemadelaan, DGV pakte het noorden. Beide korpsen werden begeleid door een prachtige oude auto.

(tekst gaat door onder de foto)

Corsogevoel

De familie Klein zou de familie Klein niet zijn, als ook zij niet iets deden. Reden zij vorig jaar nog met de Franse slag op de fiets door het dorp, dit jaar gingen ze per praam door het dorp. Dat dat hier en daar Schots en scheef ging, mocht de pret niet drukken. In de voetbalkooi en tussen het Noord- en Zuidplein deden ze een spel en een kwis.

(tekst loopt door onder de foto)

Roland en John VK21

Ook Roland en John konden het bouwen niet laten. Uiterard liepen ze een rondje door dorp om hun creatie te laten zien en horen. Het zorgde ervoor dat de Veenders toch nog een beetje het corsogevoel kregen. 

Meer foto's zie je hier.

 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.