Dennis

Toch een Klein beetje corso gevoel!

Hoewel er ook dit jaar geen corso was, weet je eigenlijk wel dat er toch "iets" gaat gebeuren. Zo kwam het dat er in veel tuinen alweer vroeg mensen zaten te wachten op wat misschien komen zou. Ze werden op hun wenken bediend.

De dames die vorig jaar die prachtige mozaïeken gemaakt hadden, hadden ook dit jaat niet stil gezeten. 23 fietsen hebben zij versiert en op het Noordeinde geplaatst. Het zag er fleurig uit. Ook LvH en DGV lieten van zich horen. LVH liep rond aan de zuidkant van de Alkemadelaan, DGV pakte het noorden. Beide korpsen werden begeleid door een prachtige oude auto.

(tekst gaat door onder de foto)

Corsogevoel

De familie Klein zou de familie Klein niet zijn, als ook zij niet iets deden. Reden zij vorig jaar nog met de Franse slag op de fiets door het dorp, dit jaar gingen ze per praam door het dorp. Dat dat hier en daar Schots en scheef ging, mocht de pret niet drukken. In de voetbalkooi en tussen het Noord- en Zuidplein deden ze een spel en een kwis.

(tekst loopt door onder de foto)

Roland en John VK21

Ook Roland en John konden het bouwen niet laten. Uiterard liepen ze een rondje door dorp om hun creatie te laten zien en horen. Het zorgde ervoor dat de Veenders toch nog een beetje het corsogevoel kregen. 

Meer foto's zie je hier.

 


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...