Jolanda van Gils

Toch weer storing aan de Leimuiderbrug

Na een week lang geen storingen te hebben, stond op woensdag 21 september de Leimuiderbrug toch weer bijna een half uur open.

Vorige week vrijdag 16 september liet de Gemeente Kaag en Braassem via twitter weten dat de brug al een week lang geen stroring had. Dit zou te maken hebben met de technische aanpassingen die de provincie Noord-Holland had gedaan.

Alles leek goed te gaan, tot woensdagochtend. “De brug stond vanmorgen namelijk weer in storing. En uiteraard was dat weer eens tijdens de ochtendspits. Om 6:58 open en heeft uiteindelijk 26 minuten open gestaan”, vertelt een automobilist.

Zoals de provincie vorige week al liet weten zullen ze de brug wel blijven monitoren. “Ondertussen blijven de provincie en de specialisten het verdere verloop van de Leimuiderbrug nauw in de gaten te houden om andere (of nieuwe) storingen op te sporen en te verhelpen.”


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.