Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota van Ekris is op zoek gegaan naar verschillende Yaris Crossen Adventure Limited

Bij Toyota Van Ekris zijn ze continu bezig met het vullen van de showroom. Dit keer zijn de mannen van Van Ekris erin geslaagd om een aantal Yaris Crossen in te kopen, allemaal voorzien van veel luxe. 

Denk hierbij aan een draadloze oplader voor de telefoon, stoelverwarming, keyless entry en stuurverwarming. Kijk vooral even op hun occasion pagina voor het actuele aanbod.

Veiligheid voorop

Toyota is sterspeler op het gebied van veiligheid en heeft daarom besloten om Toyota Safety Sense als standaard optie toe te voegen aan de Yaris Cross. Toyota Safety Sense helpt gevaarlijke situaties te voorkomen en houdt jou en je passagiers veilig. Het Pre-Collision System maakt gebruik van camera- en lasersensoren om andere weggebruikers in de gaten te houden en helpt zo om aanrijdingen te voorkomen of verzachten.

Het Pre-Collision System met voetgangersherkenning registreert ook mogelijke aanrijdingen met voetgangers. Lane Departure Alert en Lane Trace Assist helpen de auto binnen de rijstrook te houden. Automatic High Beam schakelt automatisch het grootlicht in voor beter zicht. Road Sign Assist toont verkeersborden op het nieuwe TFT-display. Adaptive Cruise Control houdt een ingestelde afstand tot de voorganger aan. 

Naast het standaard Safety Sense pakket, zijn deze specifieke Adventure uitvoeringen voorzien van onder andere Blind Spot Monitor, met dit systeem zorgt de auto ervoor dat je nooit meer iemand in de dode hoek mist. Intelligente parkeersensoren voor en achter en Rear Cross Traffic Alert met remfunctie, dit systeem herkent kruisend verkeer aan de achterkant van de auto.

Tekst loopt door onde foto.

Toyota Van Ekris

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.