Ingezonden

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Zaterdag 15 januari, op Nationale Tulpendag, organiseerde Tulpen.nl uit Roelofarendsveen een Tulpen Drive Through. Aan het einde van de route konden de bezoekers een bos tulpen aanschaffen. Met de verkoop haalde Tulpen.nl 3.000 euro op en dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan stichting MIND. Deze stichting biedt hulp aan mensen met psychische problemen.

Madelon Balm van Roselife (een klant van Tulpen.nl) nam samen met haar dochter Lotte de cheque van 3.000 euro in ontvangst. Zij weten hoe belangrijk het is dat er aandacht is voor het mentale welzijn onder jongeren. In 2021 verloren zij totaal onverwachts hun zoon en broer.

Team Bob

Lotte de Roode: ,,Mijn broer Bob was een sprankelend persoon, die midden in het leven stond. Hij had geen psychische historie, al trok hij zich wel de sociale beperkingen van de corona maatregelen aan. Wij worden dagelijks geconfronteerd met zijn afwezigheid.

Een van de huisgenoten van Bob kwam op het idee om dit om te zetten in een positieve actie en deel te nemen aan de marathon van Utrecht. Onder de naam Team Bob proberen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en zetten wij ons in voor stichting MIND.”

Inmiddels heeft Team Bob in een week tijd ruim 36.000 euro opgehaald en daar mogen zij deze week 3.000 euro van Tulpen.nl aan toevoegen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.