Ingezonden

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Zaterdag 15 januari, op Nationale Tulpendag, organiseerde Tulpen.nl uit Roelofarendsveen een Tulpen Drive Through. Aan het einde van de route konden de bezoekers een bos tulpen aanschaffen. Met de verkoop haalde Tulpen.nl 3.000 euro op en dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan stichting MIND. Deze stichting biedt hulp aan mensen met psychische problemen.

Madelon Balm van Roselife (een klant van Tulpen.nl) nam samen met haar dochter Lotte de cheque van 3.000 euro in ontvangst. Zij weten hoe belangrijk het is dat er aandacht is voor het mentale welzijn onder jongeren. In 2021 verloren zij totaal onverwachts hun zoon en broer.

Team Bob

Lotte de Roode: ,,Mijn broer Bob was een sprankelend persoon, die midden in het leven stond. Hij had geen psychische historie, al trok hij zich wel de sociale beperkingen van de corona maatregelen aan. Wij worden dagelijks geconfronteerd met zijn afwezigheid.

Een van de huisgenoten van Bob kwam op het idee om dit om te zetten in een positieve actie en deel te nemen aan de marathon van Utrecht. Onder de naam Team Bob proberen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en zetten wij ons in voor stichting MIND.”

Inmiddels heeft Team Bob in een week tijd ruim 36.000 euro opgehaald en daar mogen zij deze week 3.000 euro van Tulpen.nl aan toevoegen.


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.