Tulpen.nl uit Roelofarendsveen vernoemt tulp naar Edsilia Rombley: Tulipa Edsilia

Dinsdagochtend 19 januari was Edsilia Rombley, bekend van het Eurovisiesongfestival, te gast bij NOS radio 1. Hierin vertelde zij dat tulpen.nl uit Roelofarendsveen een tulp naar haar heeft vernoemd die ze zelf mocht uitzoeken. ‘’Het is een hele mooie rode tulp.’’

Rombley vertelt vol lof over de tulp. ‘’Hij heeft allemaal dubbele blaadjes, het lijkt eigenlijk als die groeit op een roos.’’ De zangeres en presentatrice laat weten dat de tulp ook wel een beetje op haar lijkt. ‘’Het omschrijft de dingen waar ik voor sta.’’

Wil jij het fragment terugluisteren? Dan kan hier. Zoek programma op en luister het blokje van 07.00 uur tot 08.00 uur. Spoel door naar minuut 54:14 min tot 57:50 min.

Tulpen.nl.jpg


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.