Tulpensteiger helemaal van de baan?

De plannen voor een tulpensteiger zijn zo goed als van de baan, maar wat gaat er dan gebeuren met de Braassemboulevard?

Zo zou er ook nog weinig animo voor überhaupt een uitkijktoren op de Braassemboulevard zijn. Dat werd duidelijk tijdens de commissievergadering van gisterenavond.

Er werd onder andere gevreesd dat andere vergelijkbare ideeën zouden volgen op een uitkijktoren, waar niemand op zou zitten te wachten. Er kwamen meerdere geluiden naar voren dat zomaar wandelen, fietsen of vissen aan het water met eventueel een drankje of een ijsje de bewoners beter past.

25 januari zal de raad een definitieve beslissing nemen over wat er gebeurt met de boulevard. Uit de participatieavonden wordt in elk geval het stuk dat er tot drie meter boven de dijk uit mag steken, en dat dit daarnaast van hout moet zijn. 


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.