Politie Eenheid Den Haag

TV West maakt opnames voor onderzoek overleden bewoner Oud Ade

Maandag 11 januari 2021 maakte TV West opnames aan den Hofdijk in Oud Ade. Dit had alles te maken met het onderzoek naar de overleden bewoner die op 29 december 2020 werd aangetroffen in zijn woning na een melding van een overval. Het onderzoeksteam is namelijk nog altijd opzoek naar getuigen. De aflevering is vanavond, 12 januari 2021 om 17.00 uur te zien zijn op TV West.

De melding van de overval kwam al rond 06:00 uur binnen. Naar aanleiding van deze melding gingen de agenten de woning binnen, waar het slachtoffer werd gevonden. Vanaf dat moment was de woning een plaats delict, en werd er grondig onderzoek gedaan, onder andere een uitgebreid sporenonderzoek door de Forensische Opsporing. Een Team Grootschalige Opsporing deed onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer.

Onderzoek

In het kader van het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die tussen maandagavond 28 december 22.00 uur en dinsdagochtend 29 december 06.00 uur personen of voertuigen hebben gezien op de Hofdijklaan/Provincialeweg ter hoogte van de woning op Hofdijklaan 33.

Reed jij in deze tijdsperiode op de Provincialeweg/Hofdijklaan en/of beschik je over dashcambeelden? Neem dan contact op met de politie via opsporingstiplijn 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.