Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Twee Ladies Nights op de planning in Castellum

Op 20 april vond de zeer geslaagde eerste Ladies Night van het jaar plaats in Bioscoop Castellum. Na Costa!! staan er alweer twee nieuwe Ladies Nights op het programma. Op woensdag 1 juni is de film Marokkaanse Bruiloft te zien en op woensdag 6 juli staat de bioscoop in het teken van de film Zwanger & Co.   

Tijdens de Ladies Night kijk je onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje samen met je vriendinnen naar een gloednieuwe film. Daarnaast zijn er verschillende stands én ga je naar huis met een leuke goodiebag.

Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft is een romantische komedie over Marokkaanse trouwtradities in Nederland, geregisseerd door Johan Nijenhuis. De film gaat over de veelbelovende advocate Yasmine die plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad vindt. Terwijl het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, twijfelt ze over de juiste keuze.

Zwanger & Co

In de feelgoodfilm Zwanger & Co draait alles om familie en familie-uitbreiding. Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. De hoofdrollen worden vertolkt door Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra en ook deze film is geregisseerd door Johan Nijenhuis.

Kaarten

De aanvangstijd van beide Ladies Nights is 20:30 uur. Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.