Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Twee Ladies Nights op de planning in Castellum

Op 20 april vond de zeer geslaagde eerste Ladies Night van het jaar plaats in Bioscoop Castellum. Na Costa!! staan er alweer twee nieuwe Ladies Nights op het programma. Op woensdag 1 juni is de film Marokkaanse Bruiloft te zien en op woensdag 6 juli staat de bioscoop in het teken van de film Zwanger & Co.   

Tijdens de Ladies Night kijk je onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje samen met je vriendinnen naar een gloednieuwe film. Daarnaast zijn er verschillende stands én ga je naar huis met een leuke goodiebag.

Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft is een romantische komedie over Marokkaanse trouwtradities in Nederland, geregisseerd door Johan Nijenhuis. De film gaat over de veelbelovende advocate Yasmine die plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad vindt. Terwijl het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, twijfelt ze over de juiste keuze.

Zwanger & Co

In de feelgoodfilm Zwanger & Co draait alles om familie en familie-uitbreiding. Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. De hoofdrollen worden vertolkt door Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra en ook deze film is geregisseerd door Johan Nijenhuis.

Kaarten

De aanvangstijd van beide Ladies Nights is 20:30 uur. Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!