Google Street View

Twee medewerkers Kindkracht besmet met het coronavirus

Er zijn twee medewerkers van de kinderopvang Kindkracht op twee verschillende vestigingen in Kaag en Braassem besmet geraakt met het coronavirus. 

Dat laat Kindkracht weten. De ouders van de kinderen van de betreffende vestigingen zijn op de hoogte gebracht door Kindkracht via een brief.

‘’We zitten er vol op. We hebben contact gehad met de gemeente en de GGD, we hebben een contactonderzoek gedaan en we houden medewerkers en kinderen extra goed in de gaten’’, aldus de organisatie. ‘’Vooralsnog is het gelukkig niet nodig om groepen te sluiten, maar zodra er klachten zijn onder medewerkers nemen we direct actie.’’ Zo kunnen medewerkers een sneltest doen, zodat er snel duidelijkheid is over of er verdere handelingen nodig zijn. 


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.