Google Street View

Twee medewerkers Kindkracht besmet met het coronavirus

Er zijn twee medewerkers van de kinderopvang Kindkracht op twee verschillende vestigingen in Kaag en Braassem besmet geraakt met het coronavirus. 

Dat laat Kindkracht weten. De ouders van de kinderen van de betreffende vestigingen zijn op de hoogte gebracht door Kindkracht via een brief.

‘’We zitten er vol op. We hebben contact gehad met de gemeente en de GGD, we hebben een contactonderzoek gedaan en we houden medewerkers en kinderen extra goed in de gaten’’, aldus de organisatie. ‘’Vooralsnog is het gelukkig niet nodig om groepen te sluiten, maar zodra er klachten zijn onder medewerkers nemen we direct actie.’’ Zo kunnen medewerkers een sneltest doen, zodat er snel duidelijkheid is over of er verdere handelingen nodig zijn. 


Meer nieuws

Politie vandaag 16:40

Uit de hand gelopen ruzie mondt uit in mishandeling op Kaag

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni heeft er een incident plaatsgevonden op Kaag. Het politieteam van Kaag en Braassem kwam af op een uit de hand gelopen ruzie. Het bleek om een flinke mishandeling te gaan. 

Maatschappij gisteren 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Politie 12 jun. 2021 17:04

Grote verkeerscontrole in Roelofarendsveen

Vrijdag 11 juni hield de politie, samen met de Douane, Dienst Infra, Landelijke Eenheid, Team Real Time Intelligence Center (RTIC) en team Coördinatie en Executie Taken een grote controle op het parkeerterrein van DOSR in Roelofarendsveen. 

Advertorial Overige 11 jun. 2021 16:41

Volg @plutosport.nl en maak kans op leuke EK-prijzen!

Yes! Vandaag begint het EK voetbal en dat betekent iedere dag genieten van de beste wedstrijden, versierde straten, oranjebitter, oranjevla, oranjekoeken en natuurlijk leuke winacties. Bij Plutosport maak je kans op een Plutosport juichshirt!