Plutosport
Advertorial Beauty en verzorging

UGG versus Bearpaw: welk merk past bij jou?

Zoals je misschien wel hebt gemerkt zijn deze boots weer helemaal terug van weggeweest. Of je ze nu mooi of niet mooi vindt, warm zijn ze absoluut! Bij Plutosport.nl ben je aan het juiste adres voor het vinden van dé perfecte boots. UGG en Bearpaw hebben beide warme boots in hun collectie, maar welk merk past nu het beste bij jouw wensen?

De meest comfortabele boots

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het met Bearpaw of UGG koud hebt, beide boots zijn namelijk heerlijk warm door het schapenwol dat in de binnenkant van de boots zit. Het schapenwol heeft unieke eigenschappen waardoor je de boots eigenlijk het hele jaar door kan dragen. Bij warm weer zorgt de wol voor koelte en bij koud weer verwarmt het je voeten. Echte kenners geven aan dat UGG boots lichter zijn dan de boots van Bearpaw en dat de stiksels iets meer zichtbaar zijn. Kleine verschillen als je het ons vraagt. Wat beide merken wel gemeen hebben is dat jouw voeten een zacht voetbed hebben door het schapenwol. Vind je de boots toch te heftig om mee naar buiten te gaan? Beide merken hebben ook mooie pantoffels in de collectie!

Tip: haal het maximale uit jouw boots door ze te dragen met blote voeten, door het natuurlijke materiaal van de schapenwol krijg je geen onaangename luchtjes in je boots!

De meest betaalbare boots

Ben je op zoek naar een paar warme boots tegen een fijne prijs? Dan wint Bearpaw het van UGG! De prijzen voor een paar Bearpaw boots variëren tussen de € 49,95 en € 79,95. Wil je een paar UGG aanschaffen dan begint de prijs bij € 149,95 oplopend tot € 199,95. De keuze is aan jou, kies je voor het bekende merk UGG of ga je voor een iets onbekender merk maar scherpere prijs zoals Bearpaw?

De uitgebreide collecties

UGG en Bearpaw hebben allebei een ruim assortiment bij Plutosport, zowel in boots als in pantoffels. Als je echt specifiek op zoek bent naar warme boots heb je bij UGG meer keuze. Zo zijn er verschillende modellen, kleuren en materialen. Én als je er helemaal voor wilt gaan zijn er zelfs boots in een toffe print.

De hipste boots

UGG boots zijn een echte comeback aan het maken en genoeg bekende personen zoals Kim Kardashian en Jennifer Aniston weten de boots weer te vinden. Het populairste model op dit moment zijn de Classic Ultra Mini's, een laag model die rond je enkel valt (net zoals een sneaker). Warm, comfy en helemaal on-trend wat wil je nog meer?

Kies jij voor de boots van UGG of Bearpaw? Je scoort jouw favoriete merk warme boots bij Plutosport.nl!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.