Dennis

Uitkaik valt in het water

De Uitkaik liep dit jaar een beetje uit op een sof. Pluvius gooide flink roet in het eten. Helaas. 

Toch was het niet alleen kommer en kwel. Tussen de buien door was er genoeg te zien en te doen voor de mensen die wel naar het centrum van Roelofarendsveen gekomen waren. Acts die dit jaar in het programma van WijPresenteert staan gaven een mooie, spektaculaire voorstelling weg van wat de bezoekers te wachten staat. Maar ook lokale acts als FF Anders en de drumsessie van Liefde voor Harmonie gaven een mooie demonstratie van hun kunnen weg. Voor zover het weer het toeliet tenminste.

Tekst gaat verder onder de foto.

Touwtjespringen op de Uitkaik 22

Ben je geïnteresseerd in het programma van Wijpresenteert, klik dan hier. Ook om kaarten voor de voorstelling te reserveren.

Voor meer foto's, klik hier.

Levend standbeeld Uitkaik 22


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiële uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.