Dennis

Uitkaik valt in het water

De Uitkaik liep dit jaar een beetje uit op een sof. Pluvius gooide flink roet in het eten. Helaas. 

Toch was het niet alleen kommer en kwel. Tussen de buien door was er genoeg te zien en te doen voor de mensen die wel naar het centrum van Roelofarendsveen gekomen waren. Acts die dit jaar in het programma van WijPresenteert staan gaven een mooie, spektaculaire voorstelling weg van wat de bezoekers te wachten staat. Maar ook lokale acts als FF Anders en de drumsessie van Liefde voor Harmonie gaven een mooie demonstratie van hun kunnen weg. Voor zover het weer het toeliet tenminste.

Tekst gaat verder onder de foto.

Touwtjespringen op de Uitkaik 22

Ben je geïnteresseerd in het programma van Wijpresenteert, klik dan hier. Ook om kaarten voor de voorstelling te reserveren.

Voor meer foto's, klik hier.

Levend standbeeld Uitkaik 22


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.