Uit archief

Uitreiking sportprijzen 2019 opgeschort naar voorjaar 2021

De Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem, ook wel de organisatie van de Sportverkiezing, heeft besloten om de uitreiking van de sportprijzen 2019 te verplaatsen naar het voorjaar van 2021.

Het jaarlijkse evenement dat in april 2020 zou plaatsvinden, kon vanwege de uitbraak van het coronavirus helaas niet doorgaan. De uitreiking werd toen verplaats naar 15 oktober 2020. Het lijkt erop dat ook dit jaar geen uitreiking van de sportprijzen 2019 komt.

In het voorjaar van 2021 worden de Sportverkiezingen van 2019 en 2020 gecombineerd. Als de situatie het toelaat worden, tijdens een feestelijke avond in de Rabobank in Roelofarendsveen, alle sportprijzen uitgereikt. De verwachting is dat de Sportverkiezing 2020 slechts een beperkt aantal genomineerden oplevert, omdat er in 2020 vele sportactiviteiten niet plaatsvonden vanwege het coronavirus.

De jury bestaat dit jaar uit Sanne van der Star, Ronald van den Ing, Claudia van den Heiligenberg en Renz Rotteveel.

Houd de website www.sportpromotiekaagenbraassem.nl in de gaten voor actuele informatie over de Sportverkiezing Kaag en Braassem.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport gisteren 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport 29 jul. 2021 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport 29 jul. 2021 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand.