Dennis

Update Open Dag Waterrecreatie 2020

Zoals al eerder aangegeven heeft de organisatie van de Opendag Waterrecreatie door het Coronavirus de recreatiedag van 20 juni moeten cancelen en doorgeschoven naar zaterdag 19 september. Vorige week is er een overleg geweest met de gemeente over wat er nu wel en niet mogelijk is. 

‘’De onderdelen drakenbootraces, fiets ‘m erin en het schotslopen kunnen dit jaar definitief niet doorgaan, omdat we het publiek onvoldoende afstand kunnen bieden. Wat wel door kan gaan is de braderie en het terras aan het water voor de kerk is ook open’’, vertelt het bestuur. ‘’Op de braderie zullen de bezoekers eenzelfde richting volgen. We maken er een mooie route van met genoeg afstand tussen de kraampjes. Er zijn wel in- en uitstroompunten zodat we eventuele opstoppingen kunnen voorkomen. Het terras zal ingericht worden met tafels en stoelen en daarbij geldt: vol is vol.’’

Voor de kinderen zal er een speelterrein worden ingericht. Al deze activiteiten zullen plaatsvinden tussen 10:00 en 17:00 uur. Als afsluiting van de dag zal er op het Batehof van 19:00 tot 22:30 uur een passend feestje gegeven worden door Café DieTwee en Café de Jager.’’ Meer informatie daarover volgt binnenkort.

‘’We houden alle berichten en ontwikkelingen strak in de gaten en mocht er wat speling komen dan zullen we bekijken of we het een en ander kunnen toevoegen om het een nog leukere dag te maken’’, laat het bestuur weten.

‘’Het doorgaan van al de genoemde activiteiten kan pas plaatsvinden na goedvinden van de Veiligheidsregio en de Gemeente Kaag en Braassem. Helaas is door alle consternatie rondom de Corona allerminst zeker of we uiteindelijk wel door kunnen gaan want ook bij ons staat de volksgezondheid bovenaan. Laten we voorlopig goed op elkaar letten, de maatregelen volgen en vooral gezond blijven!’’ Zo besluit het bestuur.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.