Dennis

VAK stopt wandelvierdaagse in ander jasje

Eerder leek het er nog op dat de Stichting Vakantiespelen Alkemade dit jaar geen wandel vierdaagse kon organiseren. Dankzij de versoepelingen en de nodige creativiteit van de vrijwilligers gaat het toch lukken dit jaar een volwaardige vierdaagse te organiseren. Zij het iets anders dan u gewend bent.

Om te beginnen is de vierdaagse een maandje opgeschoven. Van 6 t/m 9 juli kunt u weer leuke routes lopen door Roelofarendsveen, Oude Wetering en Nieuwe Wetering. Bovendien hoeft u niet meer naar het startpunt te komen. U kunt gewoon vanuit uw huis de route lopen. 

Wat wel hetzelfde gebleven is, is de lengte van de routes. Die blijven 5 of 10 km. En u kunt weer lopen om fruit te verdienen voor de basisscholen van de SSBA. De plus doneert € 0,10 aan fruit voor elke gelopen kilometer. Loop je drie van de vier dagen mee, dan krijg je ook nog en leuke herinnering. Kortom, alle reden om mee te lopen. Meer info over de avondvierdaagse vind je hier.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.