Dennis

VAK stopt wandelvierdaagse in ander jasje

Eerder leek het er nog op dat de Stichting Vakantiespelen Alkemade dit jaar geen wandel vierdaagse kon organiseren. Dankzij de versoepelingen en de nodige creativiteit van de vrijwilligers gaat het toch lukken dit jaar een volwaardige vierdaagse te organiseren. Zij het iets anders dan u gewend bent.

Om te beginnen is de vierdaagse een maandje opgeschoven. Van 6 t/m 9 juli kunt u weer leuke routes lopen door Roelofarendsveen, Oude Wetering en Nieuwe Wetering. Bovendien hoeft u niet meer naar het startpunt te komen. U kunt gewoon vanuit uw huis de route lopen. 

Wat wel hetzelfde gebleven is, is de lengte van de routes. Die blijven 5 of 10 km. En u kunt weer lopen om fruit te verdienen voor de basisscholen van de SSBA. De plus doneert € 0,10 aan fruit voor elke gelopen kilometer. Loop je drie van de vier dagen mee, dan krijg je ook nog en leuke herinnering. Kortom, alle reden om mee te lopen. Meer info over de avondvierdaagse vind je hier.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.