McDonalds
Advertorial Horeca

Valentijn bij McDonald’s

Volgende week is het weer zo ver: Valentijnsdag. Een aantal jaren kon je bij McDonald’s Sassenheim jouw geliefde verrassen met een romantisch etentje.

Dit jaar pakt het Restaurant het net even anders aan. Want dit jaar is voor iedereen Valentijnsdag bij McDonalds Sassenheim met:

 = = = All You Need is…..??? McDonald’s! = = =

Dit jaar deelt McDonald’s de liefde met haar gasten. Iedereen die op 14 februari tussen 14:00 en 20:00 uur een Medium Voordeelmenu bestelt, maakt kans op een leuke prijs. En die prijs is direct bekend! Er staat in het Restaurant een speciaal All You Need is McDonald’s rad van fortuin met diverse prijzen, variërend van een gratis Hamburger tot een Diner voor twee personen. De prijs kan direct worden verzilverd. Let op, de prijzen zijn gelimiteerd waardoor de prijzen op het rad kunnen wijzigen.

Social afbeelding Sassenheim.png


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.