Van Klink

Van Klink weer kampioen

Afgelopen weekeind is Patrick van Klink voor de negende keer in zijn carrière Nederlands Kampioen Boccia geworden. 

Na twee jaar zonder wedstrijden was het afgelopen jaar eindelijk weer zo ver. In Hilversum werd het NK Boccia gehouden. Uiteraard was Patrick van Klink uit Roelofarendsveen als regerend kampioen van de partij. En ook dit keer maakte Van Klink zijn favorietenrol weer waar. In zijn klasse was hij het hele weekeind ongenaakbaar en in de finale wist hij zijn opponent met 6-2 naar het tweede plan te verwijzen. Het was de negende nationale titel voor de goedlachse Veender. 

Uiteraard hoopt Patrick zijn titel volgend jaar te verdedigen en gaat hij op voor titel nummer 10. Een ongekende prestatie.


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.