Josh Walet

Veel vragen in programma TV West rondom overleden bewoner Oud Ade: ‘’Het onderzoek is nog in volle gang’’

Op dinsdag 12 januari liet de politie weten via een oproep bij TV West, dat er nog altijd geen verdachten zijn opgepakt in de zaak rondom de overleden bewoner in Oud Ade. ‘’En daarom vragen we uw hulp.’’

‘’De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan in en rondom de woning en is daar op dit moment nog steeds mee bezig. Het onderzoek is in volle gang, maar we hebben nog veel vragen’’, laat Dick Goijert weten tijdens de uitzending.

Zo wil de politie graag meer weten over het slachtoffer zelf. Vragen zoals: ‘’Wie heeft Bergoual voor 29 december nog gezien of gesproken?’’ en ‘’Is daar nog iets bijzonders bij opgevallen?’’ komen naar voren.  

Onderzoek

In het kader van het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die tussen maandagavond 28 december 22.00 uur en dinsdagochtend 29 december 06.00 uur personen of voertuigen hebben gezien op de Hofdijklaan/Provincialeweg ter hoogte van de woning op Hofdijklaan 33.

Reed jij in deze tijdsperiode op de Provincialeweg/Hofdijklaan en/of beschik je over dashcambeelden? Neem dan contact op met de politie via opsporingstiplijn 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Heb je de aflevering gemist? Kijk deze dan hieronder.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.