Dennis

Veen gaat vreemd 2020 gaat niet door

Splotsz, organisator van de Veen Gaat Vreemd, laat weten het evenement te annuleren. Het geliefde evenement zou plaatsvinden in het weekend van 10 t/m 12 april.

De reden hiervoor is vanzelfsprekend de onzekere weken rondom het coronavirus. Op hun Facebookpagina laten zij het volgende weten: ‘’De veiligheid en het welzijn van bezoekers, artiesten, crew en onze vrijwilligers staat te allen tijde voorop. Wij nemen de richtlijnen en maatregelen van het kabinet en het RIVM dan ook in acht en zien, met pijn in ons hart, het annuleren van het mooiste weekendfestival van het jaar als een onvermijdelijk besluit.’’

Ook laat het organisatieteam weten bewondering te hebben voor ieder die in deze tijden voor elkaar zorgt. Zij doen hun uiterste best om het feest op een ander moment te laten plaatsvinden.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.