Dennis

"Veense" finalisten NK legpuzzelen bekend

Dit weekeind waren de Veense voorrondes van het NK legpuzzelen in restaurant Wagenaar in Roelofarendsveen. 

Vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag probeerden in totaal 123 teams(41 per dag) zich te plaatsen voor de finale van het NK legpuzzelen. Dat was dit jaar iets lastiger dan voorgaande jaren. Vanwege de toegenomen belangstelling, er zijn dit jaar 15 ipv 12 voorrondes, had de organisatie besloten dat alleen de eerste 3 en niet, zoals voorgaande jaren, de eerste 5 teams doorgaan. De druk op de fanatieke teams nam direct toe. Op vrijdagavond werd er gepuzzeld met de puzzel Tallship Chaos. Deze puzzel bleek lastiger dan gedacht. De Hoofddorpse puzzelprutser klaarden de klus in 1 uur 26 minuten en 21 seconden. Mirjam's Minions en Past Precies! gaan samen met de Puzzelprutsers naar de finale. Op zaterdag was De Golfbaan de te maken puzzel. Stiekem 6(1.17,18), Scrubnurse United en Ojee, wat nu waren de snelste teams. Zondagmiddag werd er gespeeld met The Office. De Puzzelpoezen waren de snelste. Ook Sondervan & Co. en De Wieringers plaatsten zich voor de finale.

 

De finale van het NK legpuzzelen is op zondag 5 april in Hal 60 in Roelofarendsveen. 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.