Drieman

Veertig nieuwe woningen in Hoogmade

In de wijk de Weidse Wetering aan het eind van de Theo Bosmanlaan in Hoogmade komen eind 2021 veertig nieuwe woningen te staan. De woningen zijn volledig gericht op de starters in het dorp.

In de afgelopen dertig jaar zijn er bijna geen woningen bijgekomen in Hoogmade. De starters waren genoodzaakt om vanuit Hoogmade naar Roelofarendsveen te verhuizen. Michelle van Aperen, een van de toekomstige bewoners van de nieuwbouwwijk, laat aan het AD weten dat ze een beetje geluk had. Ze was al aan het kijken naar een woning buiten het dorp, toen er opeens plek was in Hoogmade.

De woningen

Er is een ruime diversiteit aan woningen aanwezig in Weidse Wetering. Blok A, B en C beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee of drie slaapkamers en een lichte badkamer. De woningen van blok D zijn wat kleiner, maar alles zit erin; woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer, berging en achtertuin.

In de Weidse Wetering komen verschillende woningen te staan. Blokken A, B en C hebben een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Er zijn twee of drie slaapkamers en een mooie en lichte badkamer op de eerste verdieping. De huizen in blok D zijn iets kleiner, maar is ook voorzien van een woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer, berging en achtertuin.

Naar verwachting wordt er in het vierde kwartaal van 2020 gestart met de bouw van de woningen, die dan ongeveer een jaar later, in het vierde kwartaal van 2021, opgeleverd kunnen worden.

Op de foto's zie je een sfeerimpressie hoe de wijk eruit komt te zien

 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.