Josh Walet

Verdachte overval en moord Oud Ade blijkt partner van het slachtoffer

Een van de vier verdachten, die dinsdagochtend 30 maart is aangehouden voor de moord op Mimoun Bergoual, blijkt zijn partner. Dit laat Omroep West weten na rondvraag bij bronnen rond de familie van het slachtoffer.

Het slachtoffer werd 29 december 2020 overvallen in zijn eigen woning door vier personen. Na de overval en het overlijden deed het Team Grootschalige Opsporing, onder leiding van een officier van justitie, uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de man. Meerdere keren is er door de media, waaronder Omroep West, aandacht besteed aan de zaak waarin gevraagd werd aan getuigen om zich te melden.

Na een uitgebreid rechercheonderzoek zijn er, dinsdagochtend, in totaal vier aanhoudingen verricht. Hierbij werden drie Fransen van 23, 48 en 31 jaar in Frankrijk aangehouden. Een 38-jarige vrouw werd in Leiden aangehouden. De vrouw blijkt de partner van het slachtoffer te zijn.

De verdachten zitten allemaal in het huis van bewaring en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. Zij worden allemaal verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 66-jarige man uit Oud Ade.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!