Dimmy Olijerhoek

Verdel ICT & Media wint Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

Donderdag 21 november zijn tijdens een feestelijke avond in de Rabobank in Roelofarendsveen de 3 bedrijven bekendgemaakt, die zich de komende tijd Ondernemer, Starter en ZZP’talent van Kaag en Braassem 2019 mogen noemen. De Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 ging naar Verdel ICT & Media.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Fotoalbum

DSC_7338.JPG (foto: Dennis)
DSC_7331.JPG (foto: Dennis)
DSC_7260.JPG (foto: Dennis)
DSC_7278.JPG (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019 5.jpeg (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019 6.jpeg (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019 3.jpeg (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019 4.jpeg (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019 2.jpeg (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019 1.jpeg (foto: Dennis)
Ondernemingsprijs 2019.jpeg (foto: Dennis)

Eerder werden de nominaties bekendgemaakt. Verdel ICT & Media streed tegen Mooren Auto (beide uit Roelofarendsveen) en VisserTuinen uit Leimuiden. De jury, onder leiding van burgemeester Marina van der Velde-Menting, bezocht de genomineerde bedrijven – "alle zeer professioneel" - en toetste ze grondig aan diverse criteria. Verdel ICT & Media, die 2 keer eerder werd genomineerd, maar nog niet eerder won, viel op door de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. "En dat in meerdere opzichten", zo meent de jury. "Eigenaar Barry Verdel laat het management van het bedrijf steeds zelfstandiger opereren en geeft zijn medewerkers ruimte om zich te ontwikkelen. Hij durft te delegeren, waardoor hij weer de ruimte krijgt om op zoek te gaan naar steeds weer nieuwe kansen." Het bedrijf laat nog steeds continu een positieve ontwikkeling zien, aldus het juryrapport.

Starter & ZZP’talent
Dezelfde avond werd ook de Starterprijs Kaag en Braassem 2019 uitgereikt. Van de genomineerden, LaRock werkt, Stix & Bowls en Als het Golft (alle uit Roelofarendsveen), gingen Ernst van Ruiten en Mikel Schouten van Stix & Bowls er uiteindelijk met de prijs vandoor. De jury roemde het lef van de jonge ondernemers om kansen in de foodmarkt te zien, erop te reageren en daarbij verschillende onderdelen te durven combineren – denk aan investeren in een locatie, de logistiek van een afhaal- en bezorgservice én een ijssalon/Decemberwinkel als tweede segment.

Voor het eerst werd ook de prijs voor ZZP’talent uitgereikt. Het maatschappelijke aspect woog het zwaarst bij het toekennen van de prijs aan Pouw Nails & Skinstudio. De jury roemde niet alleen het feit dat eigenaresse Jessie Pouw (26) het in 5 jaar bracht van een salon aan huis naar een zelfstandig, centraal gelegen pand in Roelofarendsveen. Dat ze daarbij ook maatschappelijk bezig is, door stagiairs een praktijkkans te bieden, gaf uiteindelijk de doorslag.

Alle winnaars ontvingen een officiële oorkonde als aandenken aan de verkiezing. Barry Verdel van Verdel ICT & Media ontving daarnaast ook nog een cheque van € 500, die hij deels gaat besteden aan een bedrijf dat ict- en techniek-gastlessen geeft aan groep 8 van diverse basisscholen in de regio. "Om zo ook voor de toekomst voldoende ‘Verdelletjes’ te interesseren", aldus de kersverse winnaar.

Cabaretduo
De bomvolle zaal genoot van de videoreportages, de motivaties van de jury én van de humoristische presentatie en sketches van improvisatiecabaretgroep Op Sterk Water, die de presentatie voor zijn rekening nam. De verkiezing werd georganiseerd door de ondernemersverenigingen van Kaag en Braassem en vond dit jaar voor de 13e keer plaats.

Kijk voor meer informatie op www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.