Verenigingen doen opnieuw oproep: ''Help ons van onze voorraad af''

Net als zo veel, ligt ook het verenigingsleven stil. Toch zijn de voorraadkasten van veel kantines nog flink gevuld. Verenigingen in Kaag en Braassem doen nogmaals de oproep: ''Help ons van onze voorraad af!''

Een voorraad waar de verenigingen nu niets meer mee kunnen. De houdbaarheidsdatum nadert en voorlopig gaat er weinig tot niets meer gebeuren op de club. Vandaar dat veel verenigingen nu proberen hun voorraad te verkopen aan de leden.

#supportyourclub

Wil je je vereniging dus ook nu een beetje helpen? Check dan even de website of facebookpagina van je club om te zien welke aanbiedingen ze hebben en wanneer je je bestelling kunt halen. #supportyourlocals #supportyourclub

Zo doet SV.WVC de oproep om hen met name van het bier af te helpen. 


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.