Dennis

Verkeersdrukte door werkzaamheden A4

De hele maand mei pleegt Rijkswaterstaat werkzaamheden op de A4. Dit weekeind vinden die plaats op en rond knooppunt Burgerveen. De A4 richting Den Haag is daarom afgesloten bij datzelfde knooppunt.

Het verkeer wordt omgeleid via de A44. Helaas houden niet alle weggebruikers zich aan die omleiding.  Hierdoor ondervinden Oude Wetering, Roelofarendsveen en vooral Nieuwe Wetering ernstige overlast door sluipverkeer, zo was te zien op een filmpje wat Eef van Haastrecht gisteren plaatste. Lange rijen met auto's reden en rijden over de Alkemadelaan en de Achterweg.

https://twitter.com/vHaastrecht/status/1391042451792711684

De afsluiting van de A4 bij Burgerveen duurt gelukkig niet het hele weekeind. Morgenochtend om 05.00u kan het verkeer weer over de A4 richting Den Haag rijden. Richting Amsterdam gaan de werkzaamheden wel verder. Houdt u daar rekening met vertraging en wegomleggingen. Meer info over de werkzaamheden vindt u hier.

Verkeersoverlast Alkemadelaan

 


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.