Dennis

Verkeersdrukte door werkzaamheden A4

De hele maand mei pleegt Rijkswaterstaat werkzaamheden op de A4. Dit weekeind vinden die plaats op en rond knooppunt Burgerveen. De A4 richting Den Haag is daarom afgesloten bij datzelfde knooppunt.

Het verkeer wordt omgeleid via de A44. Helaas houden niet alle weggebruikers zich aan die omleiding.  Hierdoor ondervinden Oude Wetering, Roelofarendsveen en vooral Nieuwe Wetering ernstige overlast door sluipverkeer, zo was te zien op een filmpje wat Eef van Haastrecht gisteren plaatste. Lange rijen met auto's reden en rijden over de Alkemadelaan en de Achterweg.

https://twitter.com/vHaastrecht/status/1391042451792711684

De afsluiting van de A4 bij Burgerveen duurt gelukkig niet het hele weekeind. Morgenochtend om 05.00u kan het verkeer weer over de A4 richting Den Haag rijden. Richting Amsterdam gaan de werkzaamheden wel verder. Houdt u daar rekening met vertraging en wegomleggingen. Meer info over de werkzaamheden vindt u hier.

Verkeersoverlast Alkemadelaan

 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.