Verloskundigenpraktijk Kaag en Braassem genomineerd voor Sterkste Schakel

Verloskundigenpraktijk Kaag en Braassem is genomineerd voor de sterkste schakel van de regio Rijnland. Dit is dé Rijnlandse ondernemersprijs. “Dit zou een kroon zijn op ons werk”, laten Lana Gras en Cindy de Groot weten.

Al ruim zes jaar zetten Lana en Cindy vrijwel elk kind in Roelofarendsveen en omgeving op de wereld. Vorig jaar verwelkomden Lana en Cindy hun duizendste baby. Beiden zijn bekend in Kaag en Braassem; Cindy is er geboren en getogen en Lana woont er sinds haar tiende.

Verloskundigenpraktijk

“Dat we hier al zolang wonen, is onze kracht,” zegt Lana. “Daardoor weten we hoe we met de mensen hier moeten omgaan.” Tijd en aandacht zijn hierbij sleutelwoorden. Cindy: “We geven onze cliënten standaard twee lange afspraken van een uur en een gratis echo. Bovendien zijn we echt vanaf de eerste minuut bij de bevalling. Daardoor bouw je een vertrouwensband op en leer je mensen persoonlijk kennen. Zeker in een dorp is dat belangrijk.”

Hun visie is om de beste te willen zijn. Dit doen ze onder andere door altijd in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. “Zo is Cindy nu bezig met een training mindfulness voor zwangere vrouwen, een soort van meditatie waardoor bevallingen soepeler verlopen. We hebben volop ideeën en we dromen van een zwangerschapscentrum met andere specialismen. Maar hoe het ook verder gaat, het mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en de persoonlijke aanpak. Want daardoor zijn we succesvol”, vertelt Lana.

Sterkste Schakel Trofee

De Sterkste Schakel Trofee wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van regio Rijnland. Vrijdag 13 maart wordt de prijs voor de 17e keer uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

In totaal zijn er 58 finalisten, verdeeld in 9 sectoren.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.