Versier jouw tuin of raam voor Sinterklaas

Maak jouw Sinterklaas dit jaar extra gezellig met een versierde tuin of raam. En misschien verrast de Sint jou wel met een mooi cadeautje op 5 december.

Versier jouw tuin of raam, of beide natuurlijk, het allermooist. Maak daar vervolgens een foto en stuur deze met je naam, leeftijd en adres op naar de werkkamer van Sinterklaas.

Inleveren kan tot 4 december in de brievenbus van de Sint bij de etalage van Wallet Tweewielers of digitaal naar: vakantiekinderweek77@gmail.com.


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.