Dennis

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Aan de boeren in de gemeente is gevraagd om de vlaggen zo spoedig mogelijk te verwijderen. De gemeente heeft de boeren in de afgelopen periode de ruimte gegeven om met de omgekeerde vlaggen hun standpunt duidelijk te maken. Nu is het moment gekomen dat de vlaggen weer verwijderd moeten worden.

Vlaggen die eind van deze week nog niet verwijderd zijn, worden in opdracht van de gemeente verwijderd. Het streven is dat deze vlaggen op 22 augustus, als de scholen weer gaan beginnen, verwijderd zijn.

Uiteraard blijft de gemeente graag in gesprek met de boeren over de stikstofproblematiek.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.