Castellum
Advertorial Cultuur

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen meedoen aan een spannende speurtocht. Onderweg komen ze allerlei activiteiten tegen, zoals schminken, knutselen en snoepen. Na afloop van de speurtocht zullen ze eruitzien als een echte beer! De activiteiten beginnen om 13:30 uur. Voor wie zich liever laat rondleiden door het gebouw, start er om 13:15 uur een heuse backstage tour. Bezoekers kunnen zich hiervoor inschrijven via publiciteit@theatercastellum.nl.

Na deze bereleuke activiteiten, is het tijd voor theater! Om 15:00 uur start de voorstelling Beer (7+), waarin een gevaarlijke beer is uitgebroken in de stad. Zo’n gevaarlijk beest, dat kan niet, tussen alle mensen. Hoewel… een beer is ook natuur. En hij komt hier niet voor niks. Hij is misschien wel gevlucht. Maar toch, die klauwen… Als hij zich nou aanpast, dan kan hij misschien blijven. Is dat goed voor de stad, of juist gevaarlijk? De verschijning van een beer zorgt voor verdeeldheid. Wat moet je ermee? Ambtenaren, natuurvrienden, gelovigen, zwerfjongeren en sportschoolbezoekers hebben allemaal hun visie op de zaak, van uitzetten en afschieten tot knuffelen en aanbidden.

Fabian Jansen (de beer), Hanna van Vliet, Kiki Schippers en Oscar Aerts – vier oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis – spelen de hoofdrollen en krijgen de hulp van 25 jonge talenten uit het hele land. Met teksten van kinderboekenschrijver Guus Kuijer en spoken word-artiest Derek Otte. Diederik van Vleuten componeerde de muziek. Kaarten voor Beer op zondag 26 januari zijn te koop via www.theatercastellum.nl.

*Exclusief pauzedrankje en garderobe (€ 3,75)


Meer nieuws

Opinie vandaag 14:42

Lezing van boer Arwin Bos op 5 maart

Waar Arwin Bos begon als advocaat, is hij nu bezig met het voortzetten van zijn (voor)ouders’ akkerbouwbedrijf. Op 5 maart houdt hij om 20:00 uur in Dorpsleerhuis Woubrugge een lezing over de ethische en morele druk die boeren ervaren. 

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.