Josh Walet

Vier mannen dringen huis in van overleden persoon Oud Ade

Dinsdag 29 december een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Hofdijklaan in Oud Ade, na een melding van een overval. Het gaat om de 66-jarige Mimoun Bergoual die mogelijk slachtoffer is geworden van vier mannen die zijn huis zijn binnengedrongen.

Dit meldt een goede vriendin van de familie van het slachtoffer aan Omroep West. Zij werd na de overval gebeld door de politie op het politiebureau, waar de vrouw van Bergoual in paniek naartoe was gevlucht. Op het politiebureau hoorde ze dat er iets was gebeurd met Bergoual, maar er kon toen nog niet bevestigd worden dat hij was overleden. De vrouw van Bergoual zag tijdens de overval alleen dat haar man was neergevallen, maar niet wat er precies gebeurde. Ze wist ook niet of Bergoual gewond was geraakt.

De melding van de overval kwam al rond 06:00 uur binnen. Naar aanleiding van deze melding gingen de agenten de woning binnen, waar het slachtoffer werd gevonden. Vanaf dat moment was de woning een plaats delict, en werd er grondig onderzoek gedaan, onder andere een uitgebreid sporenonderzoek door de Forensische Opsporing. Een Team Grootschalige Opsporing deed onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer.

Door het lopende onderzoek kon de politie nog geen verdere mededelingen doen over de zaak en kan het verhaal van de vriendin van de familie nog niet bevestigd worden.


Meer nieuws

Gemeente vandaag 15:42

Bespaar energie en krijg tot €70 toe van uw gemeente

Alle woningeigenaren van Kaag en Braassem hebben nog tot 31 maart om hun Energie bespaarbon ter waarde van € 70,- te verzilveren bij het Duurzaam Bouwloket. Dat doet u door een of meerdere energiebesparende producten te kopen en de kassabon of factuur digitaal aan te leveren aan Omgevingsdienst West-Holland. De Energie bespaarbon is in november 2020 van dit jaar huis aan huis verspreid. Bent u de bon kwijt zijn, dan kunt u een nieuwe aanvragen.

Gemeente vandaag 12:18

Luchthavenverkeerbesluit Schiphol: denk mee

Van dinsdag 2 maart tot en met maandag 29 maart 2021 kan je een zienswijze indienen over de ontwerpwijziging van het Luchthavenverkeerbesluit Schiphol en het daarvoor opgestelde milieueffectrapport.

Sport vandaag 07:08

Met samenwerken kom je verder

Met samenwerken kom je verder! Dat was de gedachte die Miranda Castelein had met het Hier! in de regio magazine over Sport en bewegen. Al een aantal jaar maakt Hier! in de regio samen met de stichting Sportpromotie Kaag en Braassem de Sportweekkrant die vooraf aan de sportweek wordt rondgedeeld.

Politie gisteren 17:19

5-jarige superfan Milou verrast door bezoekje van de politie

Op donderdag 25 februari fietste wijkagent Robin over de Herenweg in Rijnsaterwoude. Hier kwam hij de 5-jarige Milou met haar moeder tegen. De moeder van Milou liet weten dat Milou een groot fan van de politie is. Hierop gaf Robin aan dat hij de volgende dat op de motor langs zou gaan.