Viering van bereiken hoogste punt Amandihuis afgelast

De viering van het bereiken van het hoogste punt van het Amandihuis in Nieuwe Wetering, dat morgen vrijdag 20 maart zou plaatsvinden, is vanwege de dreiging van het coronavirus afgelast.   

De bouw verloopt wel (vooralsnog) volgens plan, zo laat Amandi weten. ''Het gebouw is onder meer inmiddels wind- en waterdicht, de dekvloer met verwarmingselementen is aangebracht en de wandenbouwers schieten goed op. Voorzichtig wordt er al uitgekeken naar de bouwvakkers die het gebouw gaan aftimmeren en betegelen.''

Er worden kozijnen geplaatst en dakbedekking aangebracht. Ook in de kelderruimte wordt gewerkt om het regenwater via de riolering af te kunnen voeren.

Het is de bedoeling dat het gebouw medio 2020 wordt opgeleverd.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.