Josh Walet

Vijf vluchtelingen uit Eritrea overgedragen aan AVIMDH

De vijf vluchtende Eritreërs die vrijdagochtend 20 november zijn aangehouden, zijn overgedragen aan de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel Den Haag (AVIMDH).

Een getuige zag de vluchtelingen uit een vrachtwagen springen die aan het lossen was aan het Veenderveld. Op dat moment waarschuwde de persoon de politie, die vervolgens de vijf personen aanhield.

Het AVIMDH heeft toen één persoon overgedragen aan Roemenië, twee personen hebben een terugkeerbesluit gekregen en twee personen zijn de asielprocedure ingegaan.


Meer nieuws

Sport gisteren 17:44

EK Verbij binnen 100 meter over

Het EK in Heerenveen duurde dit jaar voor Kai Verbij nog geen 100 meter. Door een val na de start op de eerste 500 meter, kan hij zijn derde Europese titel voorlopig in de ijskast zetten.

Algemeen 15 jan. 2021 15:42

Elke maandag een brandende vraag van brandweer Leimuiden

Elke maandag stelt brandweer Leimuiden een brandende vraag op hun Facebook. Je hebt dan tot en met vrijdag om de vraag te beantwoorden. Daarna wordt de vraag beantwoord. Maar naast dat je meer leert over verschillende onderwerpen van de brandweer, komen er ook leuke acties aan met een daarbij horende prijs voorbij.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 13:15

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 11:37

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.