VJR besluit seizoen niet meer te hervatten

Ook Stichting Vrije Jeugd Recreatie, de jeugdvereniging in Roelofarendsveen, heeft definitief besloten het seizoen niet meer te hervatten.

Dat laten zij weten op hun Facebookpagina. ‘’Het zat er al een tijdje aan te komen, maar we hebben definitief besloten/moeten besluiten ons seizoen niet meer te hervatten. Erg jammer! We hadden nog zoveel heel leuke activiteiten op de agenda staan, maar niet getreurd! Er komt een tijd dat we deze activiteiten alsnog met elkaar gaan beleven! We stellen ze alleen nog even uit.’’ 

Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk op 27 september 2020 van start gaan. Heb je dit seizoen een VJR pasje gekocht? Dan raadt de organisatie aan deze niet weg te gooien. ‘’Volgend jaar levert de pas van het seizoen 2019/2020 bij speciale activiteiten nog korting op.’’


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.