Voltige vereniging Baboeschka

Voltige vereniging Baboeschka verhuisd naar De Ripse Ruiters

Jarenlang heeft Voltige Vereniging Baboeschka met veel plezier de trainingen gegeven en wedstrijden georganiseerd bij Hoogenboom Ruitersport. Met de overname van het bedrijf is daaraan een einde gekomen.

Dit betekent echter niet dat V.V.  Baboeschka ook is gestopt. Integendeel, ze zijn springlevend!
De vereniging heeft onderdak gevonden bij Stal De Ripse Ruiters. Daar is een selectie gemaakt van paarden die mogelijk geschikt zijn voor voltige. De meeste paarden van De Ripse Ruiters zijn heel relaxed van karakter, wat na de eerste selectie al een groep van 5 paarden opleverde waarvan er 3 nu in training zijn. Een van de andere paarden bleek letterlijk en figuurlijk een oude rot in het vak en is meteen ingezet voor de lessen voor de allerjongsten.

Ondertussen gaan ook de lessen voor de meer gevorderde voltigeurs gewoon door: een deel van de opleiding van de paarden vindt plaats in de les en dit werkt heel goed. Gelukkig maar, want door de lockdown hebben de voltigeurs al lang genoeg stil gestaan.

Een mooie nieuwe samenwerking is ontstaan en Stal De Ripse Ruiters en V.V. Baboeschka hopen op een lange en fijne tijd samen, waarin heel veel kinderen kunnen genieten van de Voltigesport!

We hebben ook weer ruimte voor nieuwe leden. Ben je minimaal 6 jaar oud en houd je van paarden en bewegen? Dan is deze stoere sport misschien wel iets voor jou! Meer informatie vind je op de website

Voltige vereniging Baboeschka Training


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.