Voltige vereniging Baboeschka

Voltige vereniging Baboeschka verhuisd naar De Ripse Ruiters

Jarenlang heeft Voltige Vereniging Baboeschka met veel plezier de trainingen gegeven en wedstrijden georganiseerd bij Hoogenboom Ruitersport. Met de overname van het bedrijf is daaraan een einde gekomen.

Dit betekent echter niet dat V.V.  Baboeschka ook is gestopt. Integendeel, ze zijn springlevend!
De vereniging heeft onderdak gevonden bij Stal De Ripse Ruiters. Daar is een selectie gemaakt van paarden die mogelijk geschikt zijn voor voltige. De meeste paarden van De Ripse Ruiters zijn heel relaxed van karakter, wat na de eerste selectie al een groep van 5 paarden opleverde waarvan er 3 nu in training zijn. Een van de andere paarden bleek letterlijk en figuurlijk een oude rot in het vak en is meteen ingezet voor de lessen voor de allerjongsten.

Ondertussen gaan ook de lessen voor de meer gevorderde voltigeurs gewoon door: een deel van de opleiding van de paarden vindt plaats in de les en dit werkt heel goed. Gelukkig maar, want door de lockdown hebben de voltigeurs al lang genoeg stil gestaan.

Een mooie nieuwe samenwerking is ontstaan en Stal De Ripse Ruiters en V.V. Baboeschka hopen op een lange en fijne tijd samen, waarin heel veel kinderen kunnen genieten van de Voltigesport!

We hebben ook weer ruimte voor nieuwe leden. Ben je minimaal 6 jaar oud en houd je van paarden en bewegen? Dan is deze stoere sport misschien wel iets voor jou! Meer informatie vind je op de website

Voltige vereniging Baboeschka Training


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.