Voltige vereniging Baboeschka

Voltige vereniging Baboeschka verhuisd naar De Ripse Ruiters

Jarenlang heeft Voltige Vereniging Baboeschka met veel plezier de trainingen gegeven en wedstrijden georganiseerd bij Hoogenboom Ruitersport. Met de overname van het bedrijf is daaraan een einde gekomen.

Dit betekent echter niet dat V.V.  Baboeschka ook is gestopt. Integendeel, ze zijn springlevend!
De vereniging heeft onderdak gevonden bij Stal De Ripse Ruiters. Daar is een selectie gemaakt van paarden die mogelijk geschikt zijn voor voltige. De meeste paarden van De Ripse Ruiters zijn heel relaxed van karakter, wat na de eerste selectie al een groep van 5 paarden opleverde waarvan er 3 nu in training zijn. Een van de andere paarden bleek letterlijk en figuurlijk een oude rot in het vak en is meteen ingezet voor de lessen voor de allerjongsten.

Ondertussen gaan ook de lessen voor de meer gevorderde voltigeurs gewoon door: een deel van de opleiding van de paarden vindt plaats in de les en dit werkt heel goed. Gelukkig maar, want door de lockdown hebben de voltigeurs al lang genoeg stil gestaan.

Een mooie nieuwe samenwerking is ontstaan en Stal De Ripse Ruiters en V.V. Baboeschka hopen op een lange en fijne tijd samen, waarin heel veel kinderen kunnen genieten van de Voltigesport!

We hebben ook weer ruimte voor nieuwe leden. Ben je minimaal 6 jaar oud en houd je van paarden en bewegen? Dan is deze stoere sport misschien wel iets voor jou! Meer informatie vind je op de website

Voltige vereniging Baboeschka Training


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.